Antalya Belek nerede? nasıl gidilir?

Antalya Belek nerede? nasıl gidilir?

Antalya Belek’e  nasıl gidilir?  Antalya ile   Belek  arası mesafe olarak,   En hızlı rota, normal trafik     Mersin – Antalya Yolu/D400 üzerinden. 31 dk. (33,2 km) dir, ulaşım,  Antalya hava limanı  ile Belek arası transfer araçları ile de ulaşım sağlanmaktadır

antalya_Belek_dasbil_sdas
Antalya Belek dasbil sdas

Antalya Belek seyahatimizde, ilk adresimiz,  konaklama yerimiz  otel Belconti oldu.

  • Öncelikle otelde disiplin ön planda, Temizlik aynı şekilde,  disiplinli bir şekilde sağlanmaktadır.
  • otelin çevre düzenlemesi ve özelikle yapılan spor etkinlikler’ine  fırsat buldukça  katıldık  vede etkinliklere katılmaktan  çok keyif aldım, kendimi evimde gibi hissettim, ilgililere çok teşekkür ederim.

 

 

Oteller 

Hotel Belconti’nin bulunduğu mevkide, Sueno Hotels Deluxe Belek, Calista Luxury Resort, Susesi Luxury Resort, Ela Quality Resort Belek, Limak Arcadia Golf Resort, Güral Premier, Spice Hotel & Spa, Adam & Eve Hotels, Maxx Royal Belek Golf Resort, Voyage Belek Golf & Spa, Voyage Belek, The Montgomerie Golf Complex Gibi Daha çok otel konaklama ve etkinliklere ev sahipliği yapmaktadır.

bellek360olakgörüntüle
bellek360olakgörüntülemekiçinResmetıklayını

Golf  ve  Belek;  Antalya’nın en popüler tatil merkezlerinden biri olan Belek, eşsiz bir doğal güzellikleri ve mükemmel iklimi sayesinde sadece Türkiye’de bir marka değil, dünyanın en popüler tatil yerlerinden biri haline gelmiştir. Belek sayısız beş yıldızlı otel ile kaplı on yedi kilometrelik bir sahil şeridine sahiptir.

Belektete 10 golf kulübü, 47 beş yıldızlı otel ve tatil köyü,  14 golf sahası, 50 futbol sahası ve profesyonel ve amatör sporculara hizmet veren 200’den fazla tenis kortu bulunmaktadır.  Aynı zamanda,  Belek, Avrupa’da golf turizmi için vazgeçilmez bir yer haline gelmiştir.

Belek, dünya standartlarında golf kulüpleri, lüks konaklama tesisleri ve golf meraklıları için bu kadar cazip kılan en iyi golf altyapılarından birine sahiptir.

 

Belek, şirin bir tatil beldesidir. Belek’in  Tarihi alanları, güneşin öptüğü plajların ve birinci sınıf golf sahalarının harmanlandığı bir iklimle birlikte, Belek’i gençlere çekici kılıyor. Buna ek olarak, belekte kalışınızı heyecanlı ve konforlu hale getirmek yukarıda belirttiğim çok çeşitli lüks oteller var.   Dahası, dost canlısı  Türk insanı Belek’i şüphesiz’ki  sıcak ve çekici kılmaktadır.

Belek, çeşitli ilgi alanlarına sahip,  Turizm için bir tatil beldesi olarak geliştirilmiştir. Denizin ve dağların doğal güzelliği, özenle planlanmış golf sahaları ve zengin tarihi ile herkes için bir şeyler var.  Öyleyse çantalarınızı toplayın ve geçmişin ve günümüzün size rüya gibi bir tatil sunması  için birleştiği bu egzotik Tatil beldesine  gidin.

Antalya Belek 360 görüntülemek için tıklayını